Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Redacteuren gezocht!

Onze nieuwsbrieven groeien, de sector groeit en de gezinnen van onze redacteuren groeien. Dat betekent dat we zowel voor uitbreiding van de teams als voor de invullingen van verschillende zwangerschapsverloven, nieuwe redacteuren zoeken. Kom jij onze redacties versterken?

Vacature Commercieel Redacteur
Vacature Redacteur

Fresh Publishers is een familiebedrijf dat zich richt op de nieuwsvoorziening in de internationale AGF-handel, tuinbouw, interieurbranche en de biologische sector. Dagelijks versturen we nieuwsbrieven per mail in zeven talen naar meer dan 300.000 abonnees. Daarnaast hebben we nog verschillende branchespecifieke uitgaven in print.

De onderwerpen waarover je gaat schrijven, zijn divers. Mocht je daar niets vanaf weten, dan is dat geen probleem. We spijkeren je graag bij. Belangrijker is dat je gevoel voor taal hebt, dat je vasthoudend bent en dat je een deadline niet vreest. Je kunt zowel (telefonisch) interviewen als opnames uitwerken, verbetert moeiteloos ook andermans teksten en zet deze in ons online publicatiesysteem. Of het gaat om een kort nieuwsbericht, een interview of een achtergrondverhaal, jij schrijft snel en precies in een ontspannen stijl en kunt ook ingewikkelde verhalen makkelijk toegankelijk maken. En natuurlijk is je taalgevoel feilloos.

Op het moment hebben we zowel vacatures voor bureauredacteuren als commerciële redacteuren. Het verschil zit met name in het klantcontact. Als bureauredacteur werk je vooral ondersteunend aan de redactie en de publicatie: je zoekt naar nieuws en zorgt dat alles klaarstaat voor de publicatie. Je schrijft artikelen naar aanleiding van (telefonische) interviews, verwerkt persberichten en schrijft korte updates bij videoreportages of onderzoeksverslagen.

Als commercieel redacteur komt hier ook nog klantcontact bij. Je helpt de ondernemers in de branche bij het over de bühne krijgen van hun verhaal, zowel met advertenties als met artikelen. Je bent regelmatig op pad en bezoekt bedrijven en vakbeurzen, waar je met iedereen een praatje maakt en kijkt of er potentiele adverteerders bijzitten voor onze publicaties.

Wij bieden:

  • Een passend salaris met de nodige opleidingsmogelijkheden
  • Een nieuw kantoor in het Zeeuwse Tholen, met de auto 30 minuten van Antwerpen, en 45 minuten van Breda en Rotterdam
  • Een gezellig team. Maar we garanderen niet dat er nooit een stressbal naar je wordt gegooid.

Voel jij je aangesproken door deze vacature en herken jij je in onze kernwaarden toegankelijk, betrouwbaar, enthousiast, no-nonsense, respectvol, toegewijd en een persoonlijk betrokken relatie? Heb je een HBO denk- en werkniveau en het liefste ook nog een beetje humor? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Is je Nederlands niet feilloos, maar je Engels, Duits, of zelfs Chinees wel? Ook dan horen we je graag. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Vacature Commercieel Redacteur
Vacature Redacteur

Voor meer informatie:

Sanders Bruins-Slot (e-mail)
Fresh Publishers
Stevinweg 2
4691 SM Tholen 
0166-698218