Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
de ui die je niet laat huilen

Sunions in Frankrijk gelanceerd

"Met Sunions geen tranen in de ogen meer bij het snijden van uien!", dat is de belofte van de nieuwe ui die eerder dit jaar in een aantal Franse winkels is komen te liggen.

"Het vernieuwen en uitbreiden van het aanbod aan kruiden en specerijen hebben bij Condichef altijd prioriteit gehad. Toen ik Sunions, een nieuw uienras, in het buitenland ontdekte, wilde ik dat meteen in Frankrijk testen. Het is vrij lastig om binnen ons assortiment te innoveren, maar Sunions is een echt innovatief product," legt Tanguy Poupart uit, algemeen directeur van de Condifresh Groep.

De introductie van Sunions is het resultaat van een exclusieve samenwerkingsovereenkomst tussen Condichef en Vegetable Seeds (BASF). Deze samenwerkingsovereenkomst biedt de gelegenheid om een sterk 'boer-tot-bord'-partnerschap tussen beide bedrijven op te zetten. De Sunions worden geteeld uit een zadenmix uit het Nunhems -assortiment en zijn het resultaat van meer dan drie decennia conventioneel veredelingswerk.

De Sunions zijn momenteel verkrijgbaar in een beperkt aantal winkels in de regio Parijs en het zuidwesten van Frankrijk. "Als de uien een succes blijken te zijn, willen we het distributiegebied volgend jaar uitbreiden", vertelt Olivier Cassou, sales manager Frankrijk bij Condichef, enthousiast.  

Voor meer informatie: 
www.sunions.fr     
www.condichef.fr 

Publicatiedatum: