"Display maakt overzichtelijke kruidenpresentatie mogelijk"

In de moderne retail zijn duurzame en betaalbare winkelconcepten gewilder dan ooit. Om aan de hoge eisen wat betreft de productpresentatie te voldoen heeft het bedrijf Eco Retail uit Troisdorf een moderne presentatiedisplay voor kruiden ontwikkeld. De display moet een optimale product- en merkpresentatie mogelijk maken en daarmee de omzet aanzienlijk bevorderen, zegt het bedrijf.

De basismodule omvat onder andere twee rechte rasterbodems, een verrijdbaar display, een opzetstuk voor marketing en drie kuipen voor de irrigatie van de kruidenpotten. "Alles bij elkaar omvat de grootte van ons kruidenstation een kwart van een pallet, wat wederom goed past bij de trend richting plaatsbesparing en omzetverhoging op een klein oppervlak. Hiermee maken we op een moderne manier het overzichtelijk presenteren van kruidenpotten en een optimale merkpresentatie mogelijk", schetst Jürgen van Herp, de salesmanager van het bedrijf.


Vier voorbeelden van verschillende samenstellingen

Extra handelsinkomsten realiseren
De display kan niet alleen op de groentenafdeling van moderne supermarktfilialen worden geplaatst, maar ook op broodafdelingen en in tuincentra. Jürgen: "Onze presentatiedisplay is modulair uit te breiden en in alle retailformaten verkrijgbaar, en daardoor veelzijdig inzetbaar. Onafhankelijk van het toepassingsgebied maakt de modulaire display extra handelsinkomsten op zogenaamde frequentieplaatsen mogelijk, bijvoorbeeld in het geval van een reclameactie of seizoensproducten."


De module is ook al in gebruik voor de productpresentatie van groenten en fruit.

Op de Fruit Logistica van dit jaar in Berlijn zullen naast het kruidenstation ook verdere innovatieve oplossingen voor de productpresentatie op de voorgrond staan, bijvoorbeeld de al beproefde inlegvellen voor groenten.

Bezoek het bedrijf op de Fruit Logistica in Berlijn: hal 21 / F-01.

Voor meer informatie:
Jürgen van Herp
Ecoretail GmbH
Bruesseler Strasse 6
D-53842 Troisdorf, Duitsland
Tel: +49 2241 8963212
jurgen.vanherp@eco-retail.de
www.eco-retail.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven