Nieuwe directeur voor Gullimex per 1 april 2022

Lucien Kwakkel treedt per 1 april 2022 in dienst als nieuwe directeur van Gullimex. Een financiële en analytische achtergrond, gecombineerd met veel managementervaring moet ervoor zorgen dat Gullimex onder leiding van de nieuwe directeur verdergaande groei realiseert. Gullimex is bezig zich nog beter te positioneren als partner en leverancier op het gebied van meetapparatuur in de segmenten Medical en Food.

Gullimex staat op het punt om zich, na haar 40 jarig bestaan, te herpositioneren. Het is het moment voor Lucien Kwakkel om vanaf 1 april 2022 de dagelijkse leiding te gaan voeren over het bedrijf als Algemeen Directeur. "Gullimex is een prachtig bedrijf met veel ervaring en veel potentie. Dat heeft de groei van de afgelopen jaren wel laten zien. Ik ga de uitdaging dan ook graag aan om deze groei voort te zetten", aldus Kwakkel.

Plezier en passie
Kwakkel heeft in zijn carrière meerdere organisaties verder geholpen. "Mijn drijfveer is altijd geweest om iets met plezier te doen. Dit plezier en deze passie wil ik graag overbrengen naar de werknemers om zo samen te bouwen aan de verdere professionalisering van de organisatie." De segmenten Food en Medical zijn constant in beweging met nieuwe wet- en regelgevingen, maar ook het digitaliseren van processen. Kwakkel ziet hier vele kansen liggen. "Met de kennis die binnen de organisatie aanwezig is, de gedrevenheid van de werknemers en de premium merken die we verkopen denk ik dat de groeiambitie reëel is. Ik denk dan aan groei in Nederland en in België maar vooral ook in Duitsland als relatief nieuwe markt."

Brede en internationale oriëntatie
Lucien Kwakkel begon zijn loopbaan in de financiële sector en vervulde later bij diverse organisaties een leidinggevende functie, zoals bij Deloitte Accountants, RPC Packaging Europe B.V., Reggefiber en Prescan. Door in de komende maanden visie en turn around-trajecten centraal te stellen wordt gelijk een begin gemaakt met de herpositionering van Gullimex.

Voor meer informatie:
Gullimex 
Oostermaat 7
7620 AC Borne
+31 (0)74 265 77 88
info@gullimex.com 
www.gullimex.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven