Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Sormac presenteert nieuwe machines op Fruit Logistica

Vernieuwde aardappeldeelmachine en revolverschrapper voor baby wortelen

De Nederlandse machinefabrikant Sormac, marktleider in de Fresh convenience industrie, heeft niet stil gezeten. Op de Fruit Logistica (stand D07, hal 3.1) in Berlijn presenteert het bedrijf uit Venlo maar liefst drie volledig vernieuwde machines. Hiermee geven ze een impuls aan zowel de aardappel- als wortelmarkt.

Aardappeldeelmachine DMA
De aardappeldeelmachine heeft tal van updates ondergaan. De machine heeft een continue verwerkingssysteem wat leidt tot minder onderhoud én een hogere capaciteit. Ook is de machine voorzien van een innovatief richtsysteem. Dit zorgt voor een perfecte uitlijning van de aardappelen voor het snijden dus voor meer gelijkheid in het eindproduct. De aardappeldeelmachine is te voorzien van messen voor het delen van aardappelen in 2, 4 of 8 stukken. De stansmessen zijn uitneembaar en eenvoudig verwisselbaar. Als laatste nieuwe feature is één van de transportrollen als klaprol uitgevoerd. Kleine delen die tussen de rollen vallen worden dan bij iedere omwenteling van de richtrollen geloosd.

Revolverschrapper voor baby carrots CRR
Met de update van de revolverschrapper komt Sormac tegemoet aan de vraag naar betere reinigingsmogelijkheden van de machine. De trommel van de machine is voorzien van een klappenrol waardoor ook de binnenzijde van de trommel, dus met name de transportschroef, gemakkelijk te reinigen is. Op dit unieke systeem is patent aangemeld. De snelle montage en demontage van de rollen is uiteraard gebleven. De Sormac revolverschrapper stond al bekend om de uiterst kleine afstand tussen de rollen (< 4 mm) wat de machine zeer geschikt maakt voor het schrappen van baby carrots.

Voor meer informatie:
Sormac 
Huiskensstraat 68
NL-5916 PN Venlo
Tel: +31 [0]77 351 84 44
info@sormac.nl 
www.sormac.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven