Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
#TrollsFoodHeroes

Trolls hoofdrolspelers in VN-campagne voor gezondere voeding en duurzaam leven

In het kader van het Internationale Jaar van Groenten en Fruit sluiten de Trolls zich aan bij de Verenigde Naties, de Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN (FAO) en de UN Foundation. Ze figureren in een promotiecampagne die gezonde voeding en duurzaam leven promoot.

Volgens David Bynder, Senior Vice President van Global Brand Partnerships voor DreamWorks Animation, die de films en tv-serie produceert, zijn "de Trolls een feest van positiviteit" en hoopt zijn bedrijf dat "hun enthousiasme kinderen en families over de hele wereld zal inspireren."

De digitale en online campagne #TrollsFoodHeroes zal meer voedselhelden werven, die net als de Trolls de gezonde waarde van groenten en fruit onderkennen en de strijd tegen voedselverspilling aangaan.

Maximo Torero, hoofdeconoom van de FAO, wilde nog eens benadrukken dat tot een derde van het wereldwijd geteelde voedsel verloren gaat of wordt verspild. "We moeten beide verminderen om een groeiende bevolking te voeden en toegang tot voedzaam voedsel voor iedereen te garanderen in een duurzame wereld."

Bron: news.un.org

Publicatiedatum: