Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Smartrouting' moet transportplanning optimaliseren

Dassault Systèmes DELMIA Quintiq en Ab Ovo introduceren onder de naam ‘SmartRouting’ een cloudoplossing om de efficiëntie en operationele marges van transportplanningen te vergroten. SmartRouting biedt transportbedrijven daarmee een op kunstmatige intelligentie (AI)-gebaseerde oplossing om hun dagelijkse planningsactiviteiten te optimaliseren.

De transportsector heeft te maken gehad met enorme uitdagingen zoals chauffeurstekorten, plotselinge wijzigingen, hogere kosten, hogere verwachtingen van klanten en de wens om bij te dragen aan een groenere samenleving. De SmartRouting-oplossing helpt transportbedrijven deze uitdagingen op een kosteneffectieve, chauffeur-/klantvriendelijke en duurzame manier te overwinnen.

Geautomatiseerde processen
''Bedrijven krijgen met SmartRouting hulp bij het beheren van het gebruik en de routeplanning door de transportkosten te verlagen en leveringsprestaties te verbeteren. Bovendien biedt de oplossing realtime informatie over vertragingen (in-transit), berekent het de beste routes en biedt het planners geautomatiseerde processen. Hierdoor hoeven zij niet meer herhaaldelijk handmatige planningsoefeningen uit te voeren''

Modelleren, plannen en optimaliseren
DELMIA Quintiq is een oplossing van Dassault Systèmes voor het modelleren, plannen en optimaliseren van de volledige waardeketen van bedrijven. Deze oplossingen worden wereldwijd gebruikt voor supplychainplanning, sales & operations-planning, logistieke planning, personeelsplanning, productieplanning en business analytics. Samen met partner Ab Ovo wordt SmartRouting als clouddienst beschikbaar gesteld en geconfigureerd voor de behoeften van transport- en logistieke bedrijven.

Ab Ovo is een specialist in wiskundige optimalisatie van supplychainprocessen, waarbij kunstmatige intelligentie wordt gebruikt om supplychain- en logistieke bedrijven te helpen betere beslissingen te nemen en duurzamer te worden. Ab Ovo is al vele jaren partner van Dassault Systèmes voor DELMIA Quintiq in Nederland.

Voor meer informatie:
Ab Ovo
Tel: +31 (0)10 286 1533
request@ab-ovo.com 
www.ab-ovo.com 

Publicatiedatum: