Online-supermarkt van start met regulier en multicultureel aanbod

De nieuwe online super Manaw is sinds gisteren live. Het aanbod van Manaw is een mix van producten uit allerlei wereldkeukens, maar ook het reguliere assortiment dat de consument kent vanuit zijn huidige supermarkt. 

Waar Nederlandse A-merken het aanbod diversifiëren onder de groeiende belangstelling voor andere eetculturen, brengt de nieuwe online supermarkt Manaw een volledig multicultureel assortiment van A-merken vanuit de hele wereld. Er heeft een nauwkeurige selectie plaatsgevonden van Nederlandse en buitenlandse producten om een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden.

De ‘wereldse’ boodschappen worden, boven een bestelbedrag van vijftig euro, binnen 24 uur gratis thuisbezorgd in Amsterdam, Zaandam en omstreken.

Na een proefperiode van een aantal weken is Manaw er klaar voor om officieel van start te gaan. ''Ons DC ligt in het Westelijk havengebied in Amsterdam en heeft 6500m2 aan opslagruimte en 1000m2 kantoor. Er rijden 40 bezorgwagens rond in onze opvallende huiskleur fel lilapaars. In eerste instantie starten we in Amsterdam, Zaandam en omstreken, maar over vijf jaar zijn we landelijk. Die plannen zijn al uitgedacht,” aldus Frank Jansen, directeur van Manaw.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.