Organto gaat samenwerken met The Greenery Logistics

Organto Foods, leverancier van biologische AGF en bewerkte biologische groenten- en fruitproducten, heeft bekendgemaakt een samenwerking te zijn aangegaan met de logistieke divisie van The Greenery. De samenwerking is aangegaan om logistieke operaties, waaronder de afhandeling van vracht, kwaliteitscontrole en opslag, in belangrijke Europese afzetlanden te consolideren door het leveren van verpakkingsoplossingen en diensten die waarde toevoegen en distributie op retailniveau.

"We zijn verheugd deze samenwerking met The Greenery Logistics aan te gaan, omdat deze ons in staat zal stellen op te schalen en diensten toe te voegen die zich zullen vertalen in lagere kosten en een hoger niveau van dienstverlening. Deze overeenkomst biedt ons de kans gebruik te maken van de mogelijkheden van een gevestigde marktleider en sluit aan bij ons asset light-businessmodel," reageerde Rients van der Wal, mede-CEO van Organto Foods en CEO van Organto Europe. "Nu we de ontwikkeling van onze merkproducten versnellen, zal het consolideren van onze logistiek en verdere verwerkings- en verpakkingsactiviteiten op belangrijke Europese markten naar verwachting bijdragen aan efficiëntieverbeteringen voor onze gewaardeerde klanten."

The Greenery Logistics richt zich naast het leveren van diensten aan haar Greenery Retail divisie op het aanbieden van onafhankelijke logistieke en product handling-diensten aan diverse derde partijen. The Greenery Logistics maakt gebruik van geavanceerde ERP-systemen en een volledig geautomatiseerde logistieke infrastructuur en beschikt over twee moderne distributiecentra.

The Greenery is een internationaal AGF-bedrijf dat uit drie divisies bestaat, Growers, Retail en Logistics, en bedient supermarkten, groothandels, cateraars en verwerkers in Europa en elders ter wereld. The Greenery is eigendom van de telers van de Coöperatie Coforta. 

Voor meer informatie:
Organto
info@organto.com
www.organto.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven