Nagel-Group biedt online dagprijsopgave aan

De Nagel-Group heeft een digitale oplossing voor stukgoed ingevoerd. Via de bedrijfswebsite van Duitslands grootste logistiekbedrijf voor voedseltransport, kunnen nu ook koeltransport per online tariefcalculator actueel berekent en geboekt worden. De Nagel-Group zet hierbij in op de Whitelabel-oplossing van Pamyra, een start-upbedrijf dat gespecialiseerd is op online tools voor transportbedrijven.

Sinds juni 2021 biedt de Nagel-Group een transparante prijs- en boekingsservice aan, die direct via de startpagina van de bedrijfswebsite bereikbaar is. Met enkele clicks kunnen stukgoedopdrachten berekent en geboekt worden. Daarbij zijn steeds de actuele dagtarieven en condities beschikbaar - voor iedere transportafstand, iedere zendingsgrootte en op elk tijdstip. 


Digitale oplossing voor stukgoed: Nagel-Group biedt online dagprijsopgave aan. Foto: Nagel-Group

"Als één van de technologiepioniers in de levensmiddellogistiek willen we onze klanten een zo slim en efficiënt mogelijk boekingsproces aanbieden om ieder moment een betrouwbare en snelle afwikkeling te kunnen garanderen", zegt Marcel Vogler, Executive Director Transport bij de Nagel-Group. "Met de digitale dagprijscalculator worden we in staat om online transacties af te handelen en kunnen we ook intern de processen van onze dagelijkse werkzaamheden optimaliseren." 

Digitalisering en geautomatiseerde gegevenshandling staat niet alleen bij Pamyra en de Nagel-Group in de focus. In een tijdperk van Siri, Smart Devices en een uitgebreid aanbod aan mobiele gegevensdiensten zijn klanten eraan gewend om permanent toegang te hebben tot informatie en diensten. Een verwachtingsvolle houding die ook overgegaan is op de B2B-sector, bevestigt Marcel: "De huidige klant verwacht dat hij informatie zelfstandig op ieder moment op kan roepen. Onze nieuwe online oplossing maakt hier een continue gegevensstroom mogelijk, waarmee we in het bijzonder nieuwe klanten een belangrijke meerwaarde kunnen bieden."

De implementatie van de Whitelabel-oplossing Pamyra4You kon binnen enkele weken gerealiseerd worden. "Onze partners van Pamyra en de Nagel-Group collega's uit het projectteam hebben fantastisch samengewerkt. Nu zijn we benieuwd hoe het nieuwe aanbod ontvangen wordt", zegt Marcel Vogler.

Voor meer informatie:
Kraftverkehr Nagel SE & Co. KG
Friedrich-Menzefricke-Str. 6
D-33775 Versmold
Telefoon: +49 5423 9600
Fax: +49 5423 960 122
E-mail: info@nagel-group.com 
Web: https://www.nagel-group.com/  

Hafen Hamburg Marketing e.V. (HHM)
Pickhuben 6
20457 Hamburg
Telefoon +49 40 37 709 0
Fax +49 40 37 709 199
E-mail: info@hafen-hamburg.de 
Web: https://www.hafen-hamburg.de/de/startseite/  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven