Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FruitMasters veilt eerste kersen van het seizoen

Op woensdag 12 mei 2021 zijn de eerste kersen van het seizoen geveild bij FruitMasters. Het eerste kistje werd gekocht door horecagroothandel Hanos en bracht 224 euro op. Dat bedrag werd geschonken aan Jantje Beton, een organisatie die zich samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen.


Het eerste kistje kersen werd gekocht door horecagroothandel Hanos

De eerste kersen van het seizoen zijn van het ras Earlise. "Deze kersen zijn zeer zoet van smaak, donkerrood en hartvormig. De kers is aantrekkelijk vanwege de vroege rijping. De veiling van het eerste kistje kaskersen bij FruitMasters geldt als opmaat naar het kersenseizoen. Van mei tot eind augustus zijn kersen beschikbaar voor consumptie", aldus FruitMasters. 

Jantje Beton
Jantje Beton is het goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kinderen en jongeren in kwetsbare (speel)posities krijgen hierbij extra aandacht. "Wij willen bereiken dat álle kinderen en jongeren in Nederland dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven", besluit FruitMasters. 

Voor meer informatie:
FruitMasters
Deilseweg 7
4190 CE Geldermalsen
www.fruitmasters.nl      

Publicatiedatum: