Hapag-Lloyd voorspelt:

Egyptische druivenexport kan dit jaar met 10 tot 15% groeien

In Egypte is het druivenseizoen begonnen en de vooruitzichten zijn veelbelovend. Hapag-Lloyd verwacht dat de druivenexport dit jaar met 10% tot 15% zal groeien. Het seizoen is dit jaar eerder begonnen en de rederij verwacht de eerste zending druiven deze week al vanuit Damietta (Egypte) te verladen.  

Om klanten ondanks het huidige tekort aan containers eersteklas service te kunnen blijven bieden, krijgen containers voor druiven voorrang. Als één van de grootste koelcontainervervoerders, met meer dan 100.000 koelcontainers, kan het bedrijf garanderen dat alle  klanten ook dit jaar weer verse druiven geleverd zullen krijgen. 

Dankzij de vernieuwde ADX-service kan Hapag-Lloyd een zeer snelle wekelijkse service aanbieden, waarbij de transittijd van Damietta naar Koper slechts vier dagen bedraagt. 

"Een betrouwbaar vaarschema en korte transittijden zijn cruciaal voor onze klanten. Het is dan ook aan deze twee factoren te danken dat wij ons sinds 2019 marktleider mogen noemen op deze handelsroute. Ook in 2021 zullen we weer de grootste vervoerder van Egyptische druiven zijn," aldus Bassent Farouk, Reefer Manager Area Egypt. 

Voor meer informatie: 
Leon Schulz
Hapag-Lloyd AG
+49 40 3001-2237
leonjukka.schulz@hlag.com 
www.hapag-lloyd.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven