"Slimmere vlootoperaties met Thermo King Connected Solutions"

​Frigo-Trans en Freight Line Europe zorgen voor meer zichtbaarheid, bewaking op afstand en proactieve controle in hun dagelijkse activiteiten met Thermo King Connected Solutions. "Het uitgebreide telematica-aanbod van Thermo King stelt hen in staat data om te zetten in praktische intelligentie en zodoende maximale waarde te leveren aan hun klanten", aldus het bedrijf. 

​“Connectiviteit is essentieel in de koudeketen. Door zichtbaarheid, bewaking op afstand en proactieve controle aan te bieden kan telematica ervoor zorgen dat de toestand van elke lading die onderweg is, optimaal blijft”, aldus Raluca Radu, productmanager voor Connected Solutions bij Thermo King.

“Met tweerichtingscommunicatie en de enorme hoeveelheden data die we 24/7 kunnen verzamelen en gebruiken, krijgen onze klanten inzichten om hun vlootoperaties slimmer te maken. Ze kunnen gebeurtenissen volgen en erop reageren, van het openen van de deuren, het bekijken van de gemiddelde temperaturen tot het brandstofpeil van het voertuig en het gedrag van de chauffeur. Frigo-Trans en Freight Line Europe profiteerden van de bestaande technologie en creëerden een concurrentievoordeel in hun temperatuurgevoelige vrachtlogistiek.”

Connected Solutions testimonial - Frigo Trans & Freight Line Europe from Thermo King Europe on Vimeo.

Voor meer informatie:
www.europe.thermoking.com 
www.fle-nl.com 
www.frigo-trans.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven