Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis post-hbo cursus ’Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole'

Veertien samenwerkende partners hebben de handen ineen geslagen om de leercultuur binnen organisaties te blijven stimuleren. Dit gebeurt via de subsidie NL leert door. Hiermee kan Inholland Academy nu tijdelijk het scholingsprogramma ’Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole' gratis aanbieden.

De post-hbo cursus Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole behandelt in 2,5 dag de basiskennis voor het inzetten van sensorisch onderzoek voor kwaliteitscontrole in de voedingsmiddelenindustrie.

Aan bod komen onderwerpen als het definiëren van sensorische kwaliteit en sensorische specificaties, de belangrijkste sensorische testen die gebruikt kunnen worden in de kwaliteitscontrole, toepassing van instrumentele waarnemingen aan de productielijn, het definiëren van moeilijk waar te nemen attributen zoals bijvoorbeeld crispness, crunchiness, kleur en geur, gegevensverzameling en datarapportage.

Het programma start op dinsdag 11 mei en wordt deels online, deels op Inholland Delft verzorgd. 

bron: Hogeschool Inholland

Publicatiedatum: