Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Colruyt Group neemt foodservicebedrijf Culinoa over

Op vrijdag 23 april 2021 heeft de Belgische Colruyt Group 100% van de aandelen van Culinoa verworven. Als foodservice-partner begeleidt en ondersteunt Culinoa meer dan 100 grootkeukens van zorginstellingen in België. De dienstverlening van Culinoa is complementair aan de activiteiten van Solucious, het dochterbedrijf in de foodservice van de Colruyt Group. 

Culinoa is een belangrijke speler in maaltijdverzorging in de Belgische zorgsector die woonzorgcentra en andere instellingen ondersteunt bij de uitbating van hun grootkeukens. Het Belgische bedrijf is gevestigd in Gembloux. Naast het leveren vanvoedingsproducten ondersteunt het bedrijf zorginstellingen bij het opstellen van voedingsplannen, receptkaarten en menu’s en bij de opleiding van het keukenpersoneel.

Beide partijen zijn overeengekomen geen details met betrekking tot prijszetting of andere voorwaarden van de transactie vrij te geven. De waardebepaling gebeurde door toepassing van marktconforme waarderingsmethodes.

Bron: Colruyt Group

Publicatiedatum: