Tien nieuwe koelopleggers voor John Pronk Transport

Afgelopen tijd leverde Wezenberg Trailers een serie van 10 polyester Krone koelopleggers af aan John Pronk Transport in Avenhorn.

De opleggers zijn voorzien van een Carrier 1550 koelmachine. Tevens is er een Dhollandia onderschuivende laadklep gemonteerd met een hefcapaciteit van 2.000 kg en een plateau van 1.800 mm.
In de werkplaats van Wezenberg Trailers zijn de opleggers voorzien van klantspecifieke aanpassingen. Het zijn voor John Pronk Transport de eerste opleggers die voorzien zijn van Krone Trailertelematica.

Het gehele wagenpark van John Pronk Transport is ingesteld op geconditioneerd vervoer: verwarmen, koelen en vriezen. Vanaf de locaties Avenhorn en Aalsmeer vertrekken dagelijks auto’s met bestemmingen door geheel Nederland, Engeland, België en Duitsland. Het volledige wagenpark voldoet aan de Euro 5/Euro 6 norm. Deze emissiestandaard zorgt voor minder uitstoot van schadelijke stoffen in het milieu.

In de afgelopen jaren is John Pronk Transport zich steeds meer gaan specialiseren in het vervoeren van deelzendingen, bloemen & planten en groenten & fruit naar met name geheel Engeland. Deze transporten worden verzorgd vanuit de eigen locatie in Aalsmeer.

Voor meer informatie:
John Pronk Transport
+31 (0)229 543097
planning@johnpronk.com 
www.johnpronk.com 

Wezenberg Groep
Spoorstraat 26
8271 RH IJsselmuiden
+31 (0)38 33 15 108
info@wezenberg.nl 
www.wezenberg.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven