Een internationale prijs voor vrouwen in de AGF-sector

"Global Women Fresh, het internationale netwerk voor vrouwen in de AGF-sector, heeft twee nieuwe prijzen in het leven geroepen om de rol van vrouwen in de sector te vieren. De Woman of Impact en EmpowerHER Company awards zijn in het leven geroepen om de bijdrage van vrouwen te eren en om de rol van vrouwen in de internationale groenten- en fruitsector te bevorderen", zegt Linda Carobbi, Europese voorzitter van GWF.

"De Woman of Impact Award wordt uitgereikt aan een vrouw die het goede voorbeeld geeft, doelgericht leeft en anderen inspireert om meer uit het leven te halen", zegt GWF-medeoprichtster Julie Escobar.

De EmpowerHER Company Award is bedoeld om een bedrijf te belonen dat het voortouw heeft genomen als het gaat om vrouwen met leidinggevende functies.

De award is daarmee een middel om de integratie van vrouwen in bedrijven makkelijker te maken. Voorbeelden hiervan zijn lidmaatschap van de Raad van Bestuur, promoties die leiden tot leiderschapsposities en de ontwikkeling van programma's voor vrouwen in de voorste gelederen. Een vrouw of bedrijf kan worden genomineerd op: globalwomenfresh.com.


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven