Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zorgen over geweld gericht tegen Marokkaanse AGF-export

De parlementaire groep Progress and Socialist Party in Marokko heeft een vraag ingediend bij Ryad Mezzour, de minister van Industrie en Handel, betreffende de vernietiging van Marokkaanse land- en tuinbouwproducten in Spanje en pogingen tot het in brand steken van loodsen. Ze verwezen naar Spaanse mediaberichten over een poging om een loods in El Ejido, Almeria, waar Marokkaanse groenten en fruit opgeslagen lagen, in brand te steken.

Het incident bracht de levens van migrantenwerkers in gevaar, waaronder Marokkanen en personen van verschillende nationaliteiten. Deze gebeurtenis maakt deel uit van een reeks soortgelijke incidenten waarbij Marokkaanse AGF-producten in Europa doelwit waren, wat zorgen baart onder Marokkaanse professionals over veiligheid, financiƫle verliezen en de negatieve impact op de Marokkaanse AGF-sector. De parlementaire groep zoekt informatie over de acties die het ministerie van Handel heeft ondernomen of van plan is te implementeren om de veilige toegang van Marokkaanse AGF-producten tot de Europese markt te waarborgen, verdere aanvallen te voorkomen en Marokkaanse belangen te beschermen.

Bron: dzair-tube.dz

Publicatiedatum: