Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Retail Directeur Pascal Piepers vertrekt bij The Greenery

Na 8 jaar werkzaam geweest te zijn bij The Greenery B.V. heeft Pascal Piepers, Directeur The Greenery Retail, aangegeven de functie van CEO bij Ridder Group geaccepteerd te hebben. Pascal zal per 1 april aanstaande The Greenery verlaten.

Pascal begon zijn loopbaan bij The Greenery in 2013 als Algemeen Directeur bij het dochterbedrijf Hollander Barendrecht B.V. en vervolgde zijn loopbaan bij The Greenery in 2016 als Retail Directeur. In deze functie speelde hij een belangrijk rol binnen de strategische koers en het transformatieproces van The Greenery.         

Het vertrek van Pascal wordt opgevangen binnen het huidige MT van The Greenery Retail. Willem-Jan Boelema neemt ad interim de werkzaamheden van Pascal over als Managing Director van The Greenery Retail. Sjraar Hulsman neemt de verantwoordelijkheden voor de Benelux Sales activiteiten over van Willem-Jan en wordt daarmee verantwoordelijk voor alle Retail Sales activiteiten in Benelux en Europa.

Voor meer informatie:
The Greenery
+31 180 655 911 
info@thegreenery.com     
www.thegreenery.com      

Publicatiedatum: