Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Vege-Polisher verbetert het uiterlijk van verse groenten

Meer dan 850 van Wyma's Vege-Polisher zijn sinds het midden van de jaren '90 verkocht, in meer dan 40 landen. De roterende borsteltechnologie werd uitgevonden door Wyma in de jaren negentig van de vorige eeuw. "We gebruiken onze jarenlange kennis om ervoor te zorgen dat de machine precies past bij de vraag van de klant."

"Onze V2B Vege-Polisher heeft een roterende trommel bestaande uit rijen nylon borstels. De groenten komt binnen via een grote invoergoot. Twee waterleidingen spuiten vers en/of gerecycled water op de groenten terwijl deze door de trommel loopt. De producten worden gewassen/gepolijst terwijl ze tegen andere groenten en de roterende borstels wrijven."

Bij de toevoer glijdt het product met een minimale val naar beneden in een goot voor een soepele overgang naar de apparatuur stroomafwaarts.

De Vege-Polisher verbetert het uiterlijk van verse groenten, wat resulteert in meer premium verpakte producten en een verhoogde aanwezigheid in de schappen van de detailhandel. Wyma's ervaring met roterende borsteltrommeltechnologie en borstelspecificatie betekent dat de groenten worden gewassen en gepolijst volgens de hoogste normen voor de detailhandel.

Voor meer informatie:
www.wymasolutions.com

Publicatiedatum: