Edwin Scheper (Elycio Talen) over zakelijke taal- en cultuurtrainingen

"Leer de taal spreken van uw internationale zakenpartner"

Zakendoen in het buitenland is mensenwerk. Effectief kunnen communiceren in de taal van uw gesprekspartner is van cruciaal belang voor succesvol internationaal zakendoen. Om resultaten te kunnen behalen, moet je elkaar immers allereerst goed kunnen verstaan en begrijpen, stelt Edwin Scheper van Elycio Talen.


"Bahasa? Russisch? Hebreeuws? Of gewoon Duits of Engels? Organisaties die hun talen spreken, zijn beter in staat om hun internationale belangen goed te behartigen. Of het nu gaat om een professionele zakelijke taaltraining in een gangbare taal of juist in een iets minder bekende taal, wij bieden taal- en cultuurtrainingen waarmee onze cursisten in alle taalgebieden – van Arabisch tot Zweeds – uit de voeten kunnen."


De taal en cultuur leren kennen
"Een andere taal betekent vaak ook een andere manier van denken. Elke taal kent zijn eigen omgangsvormen: wanneer u die goed kent, wordt zakendoen een stuk gemakkelijker. Bij Elycio Talen leert u daarom naast de taal ook de cultuur van een land kennen. Zo ervaart u dus niet alleen de techniek, maar krijgt u ook de zakelijke en sociale handleiding aangeboden. Onze trainers zijn (near) native speakers. Zij kennen de zakelijke cultuur van hun vaderland van binnenuit en zijn gespecialiseerd in specifieke sectoren als financiën, marketing of techniek."


Een breed pakket aan taaltrainingen
"Elycio is Latijn voor ‘teweegbrengen’ en dat is precies waar we in geloven: doelgericht een taal leren gebruiken. Wij bieden een breed pakket aan trainingsvormen: individueel, per groep en incompany. In nauw overleg wordt voor de cursist persoonlijk of voor de organisatie een training op maat samengesteld."

E-learning en blended learning
"Biedt de agenda weinig ruimte voor vaste trainingsdagen? Dan is e-learning wellicht de oplossing. Wij bieden diverse trajecten aan om online uw taalvaardigheid te trainen. Daarnaast kan men kiezen voor blended learning, een ideale mix van face-to-face sessies en online training."

"Daarnaast kan men ook bij ons terecht voor een breed scala aan andere taaldiensten. Zoals een taalassessment, een training schrijfvaardigheid, een opfriscursus, taalexamens met een officieel diploma (bijvoorbeeld Cambridge Engels) en professionele en aansprekende vertalingen. "Al onze taaltrainingen gaan in deze periode gewoon door. Wel geven wij de voorkeur aan trainingssessies op afstand. Tijdelijk bieden wij alle trainingen ook aan via face-to-face videobellen."

Voor meer informatie:
Edwin Scheper
Elyco Talen
info@elyciotalen.nl  
www.elyciotalen.nl/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.