Pinkglow Pineapple

Del Monte introduceert roze ananas

Del Monte Fresh Produce heeft een nieuw product gelanceerd: de exclusieve en luxueuze Pinkglow Pineapple. Het is een ananas met roze vruchtvlees, nieuw en uniek gekweekt door Del Monte Fresh. Deze roze ananas is de enige in zijn soort op de markt. De Pinkglow Pineapple is vanaf 12 oktober in de VS verkrijgbaar en kan alleen online worden gekocht.

Deze ‘Jewel of the Jungle’ wordt geteeld in zeer beperkte oogsten, uniek en speciaal gekweekt door de deskundige telers van Fresh Del Monte. De nieuwe ananasvariëteit blijkt zowel sappiger als zoeter te zijn dan een traditionele ananas. De Pinkglow Pineapple heeft een unieke smaak, met tonen van snoepjesaroma's. De ananas wordt gekweekt in de jungle van Costa Ricaanse en kan met recht een exclusief product genoemd worden na een onderzoeks- en ontwikkelingstraject van 16 jaar.

"Als toonaangevende leverancier van verse ananassen over de hele wereld is Fresh Del Monte toegewijd om te blijven investeren in ons onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma voor ananas om tegemoet te komen aan de steeds veranderende behoeften van onze consumenten," zegt Pablo Rivero van Fresh Del Monte. "De Pinkglow Pineapple is een product waar we ongelooflijk trots op zijn; niet alleen vanwege de mooie kleur en de heerlijke smaak, maar ook vanwege de zorg die besteed is aan het kweken van de ananas en de duurzame methode die we hebben toegepast om deze nieuwe roze ananas te ontwikkelen."

Pinkglow ananassen, die sinds 2005 in ontwikkeling zijn, worden geteeld op een zorgvuldig geselecteerd teeltbedrijf in Costa Rica en het duurt tot 24 maanden om ze te kunnen oogsten. De twee grootste teeltbedrijven van Del Monte zijn gecertificeerd als duurzaam geteeld door SCS Global Services. Pinkglow Pineapple worden met de hand geoogst en de kronen worden opnieuw geplant om het volume van de gewassen te vergroten en de hoeveelheid afval te verminderen. De Pinkglow Pineapple kan op dit moment alleen online worden gekocht en zal in de hele Verenigde Staten rechtstreeks naar de consument worden gestuurd voor consumptie.

"We hebben veel aandacht besteed aan de verpakking, die helemaal in stijl is met ons nieuwe product. Doordat we de ananassen zonder kroon leveren, kan Del Monte Fresh Produce ervoor zorgen dat elke kroon opnieuw wordt geplant, zodat het volgende gewas op duurzame wijze wordt geteeld."

Voor meer informatie:
Jennifer Petrella
Del Monte Fresh Produce N.A., Inc.
+1 973 337 6395
jpetrella@bmlpr.com
www.pinkglowpineapple.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven