Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Klanten kunnen nu zien op welk uur zending aankomt

Krone en Shippeo bundelen krachten voor realtime Estimated Time of Arrival voorspellingen

Krone, een Europese trailerfabrikant, is een wereldwijde strategische samenwerking aangegaan met Shippeo, een bedrijf dat gespecialiseerd is in realtime oplossingen voor transportzichtbaarheid, om samen te werken aan realtime data-geïntegreerde diensten voor Krone Telematics klanten.

De nieuwe samenwerking heeft ertoe geleid dat Krone de eerste trailerfabrikant is die realtime ETA (Estimated Time of Arrival) voorspellingen kan doen voor optimale fleetmanagement mogelijkheden binnen de eigen trailer management oplossing Krone Telematics. Klanten krijgen toegang tot de meest nauwkeurige en betrouwbare ETA voor zendingen, aangedreven door Shippeo's eigen leeralgoritme voor machines, dat verwijst naar meer dan 200 dataparameters.

"Er is een groeiende vraag naar trailers met ingebouwde ETA-voorspellingsmogelijkheden om het transport effectiever te beheren," zegt Dr. Stefan Binnewies van Krone. "De trailers van Krone zijn geavanceerd en toonaangevend en nu voegen we nog meer aansluitende diensten toe aan ons portfolio. Onze trailers worden voorbereid op de digitale eisen van de verlader. We willen de toonaangevende oplossingen in de markt aanbieden en Shippeo's ETA is volgens ons de meest nauwkeurige en betrouwbare oplossing die beschikbaar is."

Shippeo is tevens van plan om Krone Telematics temperatuurmonitoringdata te integreren op zijn realtime zichtbaarheidsplatform, zodat alle actieve gebruikers zowel de afleverstatus als de status van de zending in real time en allemaal vanuit één portaal kunnen bekijken.

"Vandaag de dag vertrouwen veel logistieke bedrijven nog steeds op een papieren systeem waarbij chauffeurs moeten controleren of de zendingen in de koelketen aan strenge regels voldoen," zegt Lucien Besse van Shippeo, "maar met realtime temperatuurmonitoring worden de klanten op de hoogte gebracht zodra de temperatuur begint te veranderen. Dit maakt het mogelijk om eventuele overschrijdingen van de maximumtemperatuur te voorkomen en maakt bovendien elektronische leveringsdocumentatie mogelijk."

Voor meer informatie:
Stefan Oelker
Krone
+49 5951 209-211
stefan.oelker@krone.de
www.gruppe.krone.de

Publicatiedatum: