Calabrese uien beschikbaar tot de zomer

“We zijn erg trots dat we het vertrouwen genieten van onze Calabrese uienteler. Onze telersorganisatie heeft uien van topkwaliteit en dankzij deze teler kunnen de uien dit jaar al op de markt worden gebracht.” Dat zegt Vincenzo Sorace, verkoopmanager van telersorganisatie O.P. Monte di Polistena.

"De Calabrese uien zijn de afgelopen jaren al op de Duitse markt gebracht en de resultaten waren bevredigend. De telersorganisatie wil het nu ook in andere Europese landen op de markt gaan brengen, zeker omdat er grote hoeveelheden beschikbaar zijn. We zijn begonnen met het kalibreren van de vroege Spring Star variëteit en daarna zetten we het seizoen voort met andere rassen,” zegt Sorace.

De uien zijn van goede kwaliteit en zijn lang houdbaar dankzij het weer van de afgelopen maanden. De uien zijn GlobalGAP gecertificeerd en verkrijgbaar in verschillende maten. Ze worden verwerkt in de faciliteit van Agricola Veltri in Falerna, dat sinds 2018 lid is van de organisatie. De verwachting is dat er dit jaar ongeveer 2.000 ton uien zullen zijn.

Voor meer informatie:
Vincenzo Sorace
responsabile commerciale OP Monte e Soc. agricola Veltri
Tel.: +39 0966 940632 
Tel.: +39 392 1583071
vinsorace@opmonte.it / vincenzo@agricolaveltrisrl.it 
Skype: vinsorace

Francesco Sorace - presidente OP Monte
Tel.: +39 335 5326476
francesco@opmonte.it


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven