Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hamburg Süd breidt activiteiten uit in Italië, Spanje en Egypte

Hamburg Süd wordt nu exclusief vertegenwoordigd door eigen kantoren in Italië en Spanje. Daarvoor werden zaken gedeeltelijk afgehandeld door agenten en joint-venture organisaties. Bovendien heeft het bedrijf in Egypte onlangs het volledige beheer van Hamburg Süd Egypte overgenomen. "Wij investeren daarmee in de mediterrane markten die van oudsher van strategisch belang zijn voor Hamburg Süd," zegt Poul Hestbaek, General Manager van de regio Europa van Hamburg Süd. "Door organisaties in eigendom te hebben, kunnen we in deze landen een betere en flexibelere service garanderen.”

In Italië opende de nieuwe Hamburgse Süd-organisatie zijn hoofdkantoor in Genua met filialen in Livorno en Salerno. Gianluca Sussone staat aan het hoofd van Hamburg Süd Italia.

Het hoofdkantoor van de nieuwe organisatie in Spanje is gevestigd in Barcelona. Naast een bestaand filiaal in Valencia zijn er nieuwe vestigingen geopend in Bilbao, Vigo en Madrid om lokale klanten te bedienen en nieuwe klanten binnen te halen. Hamburg Süd Iberia staat onder leiding van Juan Pedro Alfaro.

Het hoofdkantoor van de nieuwe Hamburg Süd organisatie in Egypte is gevestigd in Alexandrië, inclusief een depot voor alle Maersk merken. Een bijkantoor is gevestigd in Caïro. Daarnaast zijn de havenkantoren gevestigd in Port Said en Damietta. Het hoofd van Hamburg Süd Egypte is Prashant Poduval.

Voor meer informatie:
Christiane Krämer
Hamburg-Süd
+49 (0)40 3705 2284
christiane.kraemer@hamburgsud.com
www.hamburgsud-line.com

Publicatiedatum: