Vervoerder Lidl wint award voor rijden op gas

Krummen Kerzers AG ontving voor haar pilotproject 'Goodbye Diesel – Hello LNG' samen met Lidl Zwitserland de Swiss Logistics Award. Doel van het project is de reductie van CO-uitstoot die veroorzaakt wordt door transport. Met de gerenommeerde Swiss Logistics Award worden nieuwe en bijzonder toekomstgeoriënteerde logistiekoplossingen onderscheiden.

"We zijn erg blij dat ons werk opnieuw wordt bevestigd. We bewijzen dat een duurzame bedrijfsstrategie en economisch succes met elkaar samen kan gaan", benadrukte Peter Krummen, directeur van Krummen Kerzers AG, op 27 november tijdens de prijsuitreiking in Schönenwerd.


Een duurzame vrachtwagen van het logistiekbedrijf Krummen Kerzers / Foto: Krummen Kerzers

Reeds in april van dit jaar ontvingen ze voor het gemeenschappelijk project de Hanse Globe Award. Met het initiatief 'Goodbye Diesel – Hello LNG', dat LNG als brug naar de toekomst ziet, hebben Krummen Kerzers en Lidl Schweiz de eerste tankstations voor LNG in Zwitserland in gebruik genomen. Bovendien werken ze samen met instanties, onderzoekers en industrie intensief aan een oplossing om de infrastructuur toekomstig met vloeibaar biogas te kunnen gebruiken.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven