Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zonlicht zorgt voor koeling in nieuwe elektrische koelwagen

Het bedrijf StreetScooter heeft een nieuwe ready-to-go oplossing geïntroduceerd die emmissievrije koel- of vrieslevering in de stad mogelijk maakt. De temperatuur in de laadruimte, die gekoeld wordt met behulp van zonnepanelen, is daarbij realtime te monitoren. 

Koeling en monitoring
Het bedrijf zet zich in voor een schone horecadistributie in de stad. Een van de noviteiten van het bedrijf is de StreetScooter Work L met een koel-vriesopbouw, die samen met Carrosseriefabriek Harderwijk is ontwikkeld. Het voertuig inclusief de opbouw is 100% connected; ook de temperatuur in de laadruimte kan gemonitord worden. De zonnepanelen op het dak van de opbouw voeden de koeling, terwijl de accu’s van de Work L zorgen voor de emissievrije aandrijving.

De noviteit van StreetScooter is te zien tijdens de Horecava, RAI Amsterdam, Stand 08.323 (hal 8) van 13 tot en met 16 januari. 

Voor meer informatie:
StreetScooter
Tinstraat 1
4823 AA Breda
T: 088 258 3800 




Publicatiedatum: