Nieuwe Renault Master Red Edition bus voor Agro Koeriers

Onlangs is het contract getekend voor de levering van een nieuwe Renault Master Red Edition bus voor Agro Koeriers uit Bergen op Zoom en Tholen. Na de levering van het BE-Combi voertuig in mei dit jaar mag Renault Bus & Trucks in Roosendaal opnieuw een nieuw voertuig leveren voor Agro Koeriers.De nieuwe bus wordt uitgevoerd met een laadlift tot 500 kg, zodat ook op plaatsen waar geen heftruck aanwezig is toch zelfstandig pallets geladen en gelost kunnen worden.

De voertuigen van Agro Koeriers worden binnen de agrarische sector ingezet voor onder andere het transport van productmonsters uit teeltproeven als suikerbieten, aardappelen, uien, appelen en peren e.d. naar laboratoria voor onderzoek.

"Uiteraard behoort transport van andere soorten groenten en fruit naar laboratoria ook tot de mogelijkheden waarbij ons motto “Als morgen bezorgen te laat is!”, voor zich spreekt", aldus Frans van der Graaf  van Agro Koeriers. 

Verder worden de voertuigen ingeschakeld voor het transport van inpakmachines voor de zachtfruitsector en champignonteelt. De nieuwe bus zal eind februari/begin maart geleverd gaan worden.

Voor meer informatie:
Frans van der Graaf
Agro Koeriers
Bergen op Zoom en Tholen
T:06-17439821
W: www.agrokoeriers.nl  

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.