Directe levering Freight Line Europe op Lyon-Corbas

Naar Lyon zonder tussenstop in Rungis

Tholen – Vannacht bezochten de mannen van Freight Line Europe de groothandelsmarkt van Lyon-Corbas. Ze knoopten er een gesprek aan met de handelaren op de markt. Zij waren enthousiast over hun bezoek aan de markt.

Chris-Hans van der Hout en Henk van Berkel op de groothandelsmarkt van Lyon-Corbas

Volgende week begint Freight Line Europe met een directe lijn op Lyon (op A-B basis). Voor Henk van Berkel, werkzaam bij FLE, was het een feest van herkenning in Lyon. Zelf heeft hij al ruim 25 jaar ervaring met het transport op Frankrijk. “We zagen veel bekende importeurs uit ons netwerk op de markt en binnenkort kunnen wij hen weer direct beleveren vanuit Nederland en België. Eerder deden we dat al met een tussenstop in Rungis op A-C basis. De reden dat Freight Line de A-B dienstverlening weer gaat oppakken, is ontstaan uit de toenemende vraag van zowel Nederlandse exporteurs als de importeurs in de regio Lyon en de markthandelaren op Corbas. De vraag van de verschillende partijen is vooral gericht op het tijdig leveren van de goederen en daarmee nog op dezelfde ochtend kunnen beginnen met de verkoop.”

Viktor Vijverberg op bezoek bij de handelaren op de markt

Tijdig leveren is de belangrijkste reden om deze lijn op te zetten maar het is tegelijkertijd ook de grootste uitdaging. “De ervaring gecombineerd met de huidige goed georganiseerde structuur en werkwijze van Freight Line is de basis voor tijdige leveringen,” vertelt Viktor Vijverberg van FLE. “Vergelijk het maar met onze dienstverlening op Engeland. Als je de boot wilt halen, dan moet je op tijd laden, hetzelfde geldt voor het leveren op A-B basis naar de regio Lyon. Het is nu een kwestie van tijd om onszelf te bewijzen. De handelaren hebben nog altijd het idee dat er niet op tijd geleverd kan worden, gezien de ervaringen van de afgelopen jaren. Wij moeten het tegendeel gaan bewijzen.”

Naast de aanwezige kennis en ervaring van Henk van Berkel en Philippe Berchoux zal Sander van Schie de planning van Freight Line komen versterken. Sander heeft eveneens veel ervaring met de transportplanning naar Lyon.

Voor meer informatie
Henk van Berkel
Freight Line Europe
Mob: 06-53879247
hvberkel@fle-nl.com
www.fle-nl.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.