Uienverwerker ontvangt eerste PlanetProof certificaat in Polen

Voor het eerst heeft een Pools bedrijf de PlanetProof certificatie ontvangen. Nadat in Nederland, Spanje, Italië, Frankrijk, België en Duitsland al verschillende bedrijven voor deze certificatie gingen, is het nu de beurt aan de Springfresh Group. 

De Springfresh Group is een uienverwerker in Polen die ook andere soorten groenten en fruit verwerkt. Volgens Derreck Bac van Springfresh eisten klanten deze certificatie. "Ik sta volledig achter waar PlanetProof voor staat, er is niets mis met deze certificatie. Maar het komt door een verzoek van onze klanten. Ik denk dat het momenteel een vereiste is om te telen op een manier die onze planeet geen schade berokkent."

De PlanetProof gaat over de klimaatverandering. Het was niet zo gemakkelijk om het certificaat te krijgen, omdat er nogal wat aan vastzit. "Ik kan je niet vertellen hoelang het duurde. Op een gegeven moment besloten we om ervoor te gaan, maar het plan lag een poosje in de koelkast. Vanaf het moment dat het besluit genomen werd, duurde het nog zeker zes maanden voordat we het certificaat ontvingen. We zijn blij dat het hele proces achter ons ligt en we de PlanetProof certificatie hebben."

Voor meer informatie:
Derreck Bac
Springfresh Group
Tel: +48 603 598 954
Email: D.Bac@springfreshgroup.nl 
www.springfreshgroup.pl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.