Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Mondiale koelcontainersector presteert beter dan normale containersector"

Ocean Network Express (ONE) breidt z'n koelcontainervloot van 240.000 TEU uit met 6.000 units, waaronder 500 containers met gecontroleerde atmosfeer wat de ademing en rijping vertraagt en de houdbaarheid van AGF maximaliseert. De nieuwe koelcontainers kunnen rond het eind van het jaar geboekt worden.

ONE heeft een van de grootste koelcontainervloten ter wereld die voorzien is technologieën ten bate van beperkt houdbare lading. Met deze investering van 6.000 koelcontainers net na de aanschaf van 14.000 units vorig jaar laat ONE zien aan de groeiende vraag van de koelcontainerhandel te kunnen voldoen. De vraag stijgt door de groeiende Aziatische middenklasse die een voorkeur heeft voor gezonde voeding. In 2019 is tot nu toe de groei in de mondiale koelcontainerhandel beter dan de groei in de mondiale containerhandel en ONE verwacht dat de groei de rest van het jaar zal aanhouden. 

ONE richt zich momenteel op de toepassing van Io technologie binnen z'n koelcontainervloot wat realtime zichtbaarheid biedt op belangrijke informatie zoals temperatuur en vocht binnen de container waardoor de waardeketen voor beperkt houdbare producten verbetert. 

Jun Shibata van Strategic Yield Management: “ONE biedt z'n klanten  de beste mogelijkheid om hun beperkt houdbare producten te verladen om aan de groeiende vraag te voldoen en de gelegenheid te geven om nieuwe markten aan te boren. We onderzoeken nieuwe technologieën in het koelcontainersegment om de dienstverlening voor onze klanten met beperkt houdbare vracht te verbeteren."

Voor meer informatie:
Ocean Network Express
Tel: +44 20 7770 9500
www.one-line.com

Publicatiedatum: