Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Exportprijs Chinese knoflook sterk gestegen ten opzichte van vorig jaar"

“In 2018 was de knoflookmarkt traag vanwege de overvloedige voorraden en oogst. Dit jaar is de situatie echter totaal anders. De  Chinese knoflookoogst is kleiner dan vorig seizoen maar normaal in vergelijking tot voorgaande seizoenen. De huidige exportprijzen zijn met 100% tot 150% toegenomen ten opzichte van dezelfde periode van het jaar daarvoor," aldus de heer Lee van de Pioneer Garlic Group. 

Knoflook

Knoflook

“De belangrijkste knoflookteeltgebieden werden recent door een tyfoon getroffen maar de gevolgen voor de knoflookexport vallen erg mee. Over het algemeen is de kwaliteit dit jaar beter dan vorig jaar en hetzelfde geldt voor de maten."

Knoflook

Knoflook

“Momenteel wordt onze knoflook voornamelijk naar Brazilië, Colombia, Senegal, Nederland, Japan, Dubai, Turkije, Costa Rica en Angola geëxporteerd. Brazilië, Colombia, Senegal en Turkije zijn echter onze voornaamste exportbestemmingen. We bieden diverse verpakkingsopties aan, waaronder dozen en netten in verschillende maten." 

 

Voor meer informatie:

Contact: Mr. Lee
Company: Pioneer Garlic Group
Website: www.freshgarlic.cn
Tel.: +86 537 8772 726
Mob.: +86 155 6239 7099
Email: manager@freshgarlic.cn

Publicatiedatum: