Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koelvervoerder STEF versnelt ontwikkeling in België

STEF heeft een uitbreiding van haar transportlocatie voor versproducten ten zuidwesten van Brussel aangekondigd. Deze uitbreiding sluit aan bij het streven van het bedrijf naar het versterken van haar landelijke en internationale cross-docking dienstenaanbod. 

De locatie van STEF Transport in Saintes, die zich op 25 km van de Belgische hoofdstad bevindt, wordt met 50% uitgebreid, waarmee de totale koelcapaciteit (+2°C / +4°C) naar 7,500 m² wordt vergroot. De extra ruimte van 2,500 m² zal een betere doorstroming van de landelijke distributie en export in Europa bevorderen en biedt de mogelijkheid tot opslag bij +2°C / +4°C.

Gauthier Morel, algemeen directeur van STEF België: "Deze uitbreiding geeft blijk van onze leidende positie als toonaangevende speler binnen de Belgische logistieke sector op het gebied van verstransport. We zullen hierdoor nog flexibeler in kunnen spelen op de behoeften van onze klanten en concurrerender zijn."

STEF België heeft 400 werknemers in dienst en beschikt over vier locaties: één in Brussel, twee in Saintes en één in Courcelles. 

Over STEF 
STEF is marktleider in Europa op het gebied van koeltransport en logistiek. Haar missie is een link vormen tussen de agrifoodsector en consumenten. Het bedrijf vervoert verse, diepgevroren en warmtegevoelige producten de meest optimale omstandigheden naar consumentenmarkten. STEF gebruikt haar expertise voor een klantenbestand dat bestaat uit levensmiddelenproducenten, retailketens en cateraars om de efficiëntie van haar supply chain op een duurzame manier te verhogen. Het bedrijf heeft een jaaromzet van meer dan €3 mld en biedt werk aan 18.000 werknemers op 240 locaties in zeven Europese landen. Het aandeel STEF staat genoteerd aan Euronext Parijs. 

Voor meer informatie:

STEF
Catherine Marie
catherine.marie@stef.com


STEF Belgium
Alyson Gabriel
alyson.gabriel@stef.com 
www.stef.com

Publicatiedatum: