Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bijna 400 kilo cocaïne gevonden tussen de bananen in Vlissingse haven

Op dinsdag 26 maart heeft de Douane tijdens een controle in de haven van Vlissingen een partij van 386 kilo cocaïne onderschept.

De Douane vond de partij cocaïne, die was verstopt in een pallet bananen, met hulp van een speurhond. Het schip met de pallets bananen was afkomstig uit Ecuador. De drugs zijn intussen vernietigd. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Samenwerking Zeeuwse havens
De Zeeuwse havens zijn aantrekkelijke plekken om te ondernemen en te werken. Ondernemers en werknemers zijn gebaat bij veilige en integere havens. Criminele organisaties maken echter misbruik van de goede faciliteiten die de havens bieden. Publieke - en private organisaties slaan daarom de handen ineen in de strijd tegen de drugssmokkel in deze havens. Binnen de Samenwerkingsovereenkomst ZW-Nederland (SOZ) werken Openbaar Ministerie, Politie, Douane en Koninklijke marechaussee samen in de bestrijding van criminaliteit.

Bron: Douane

Publicatiedatum: