Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Up-to-date overzicht interne logistieke bewegingen met RFID heftruck scanner

Waar in het magazijn bevinden de heftrucks zich? Welke goederen vervoeren ze en waar worden ze afgezet? Via automatische locatie- en ladingcontrole en registratie van routes worden ritten efficiënt georganiseerd en verkrijgen bedrijven een accuraat en up-to-date overzicht van uw interne logistieke bewegingen.

Voor het lokaliseren van heftrucks rust Aucxis deze uit met passieve RFID. De locatiebepaling kan realtime en continu gebeuren of enkel op cruciale plaatsen zoals bij verandering van zone (vloerlocatie, reklocatie),of op het moment van scanning, pick-up en drop-off, enz.

Vloertags worden eenvoudigweg in de vloer aangebracht. Deze fungeren als markeerpunten bij het creëren van een overzichtelijk locatieraster. Hiervoor is geen complexe infrastructuur nodig.

De heftruck kan eveneens worden uitgerust met detectieapparatuur voor het lezen van RFID-tags of barcodes (1D/2D). Deze apparatuur zorgt voor de automatische scanning en registratie van de meegevoerde artikelen of ladingdragers zoals paletten, kisten, container. Manuele scanacties worden vermeden.

Klik hier voor het projectvoorbeeld: Veiling Zaltbommel

Voor meer informatie:
Aucxis cvba
Zavelstraat 40
9190 Stekene, België
Tel: +32 (0)3 790 17 17
Fax: +32 (0)3 790 17 18
info@aucxis.com 

Publicatiedatum: