internationale vakbeurs voor goederenstroom en logistiek

Fotoreportage Logistica

Vorige week heeft de Logistica weer plaats gevonden van dinsdag 13 t/m vrijdag 16 november in Jaarbeurs Utrecht. Eens in de drie jaar is deze internationale vakbeurs voor goederenstroom en logistiek dé logistieke ontmoetingsplaats. Er was een uitgebreid en breed aanbod van bedrijven met producten en diensten op het gebied van bijvoorbeeld mobiel intern transport tot aan automatisering of laad- en losapparatuur.Melanie Ferranti, persvoorlichter van VNU Exhibitions Europe, vertelde dat er om exact te zijn 19.573 bezoekers zijn geweest. “Het is een net aantal, zeker voor deze tijden”, aldus Melanie. Ze gaf aan dat de kwaliteit van de bezoekers pas bekend is na het onderzoek wat ernaar gedaan wordt. Ze heeft zelf van een groot aantal exposanten vernomen dat ze erg tevreden zijn. Er zijn goede gesprekken geweest tijdens de Logistica. Naast het onderhouden van bestaande relaties hebben exposanten ook daadwerkelijk nieuwe leads en nieuwe klanten opgedaan.

Sandra Herlaar van Still Intern Transport bevestigde dit met haar enthousiaste reactie over de beurs. “Het gaat fantastisch. Onze stand had een goede locatie. Bezoekers reageerden leuk en de stand was erg druk bezocht." Ook Peter Termonia van Automated Packaging Systems was niet ontevreden. "Er liepen zeker de juiste bezoekers rond." Eric Jansen van Hulkenberg deelde deze mening: "Er lopen interessante bezoekers rond en onze flyers vliegen weg."

Gelijktijdig met de Logistica was de jaarlijkse beurs ICT & Logistiek, een vakbeurs voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten. Barry Tijink van Gullimex vertelde dat ook dit gedeelte van de beurs druk bezocht was met bezoekers zoals bijvoorbeeld logistieke of facilitaire managers. Op woensdag en donderdag was het ook mogelijk voor bezoekers om de E-Fulfilment Expo bezoeken. Dit was een combinatie tussen exposanten, maar ook veel sprekers op het gebied van e-commerce en de daarbij horende distributie. Een belangrijk onderwerp was bijvoorbeeld retourlogistiek. Deze expo staat voor volgend jaar al weer gepland op woensdag 30 en donderdag 31 oktober 2013.

Klik hier voor de fotoreportage

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.