Tholen - Sinds maart van dit jaar is Industrie Service Mol (ISM) gevestigd in een nieuw bedrijfspand op industrieterrein De Poel in Goes. Naast de activiteiten voor de houtskeletbouw is ISM ook in toenemende mate voor de foodindustrie.

"We willen ons de komende tijd verder gaan specialiseren in de AGF-verwerkingsmachines. Wij maken geen standaardmachines, maar onderscheiden ons met specials, specifiek voor de klant", vertelt eigenaar Kees Mol. Afgelopen weekend hield ISM open dag. Ruim 100 klanten, leveranciers en andere relaties kwamen een kijkje nemen in het nieuwe pand.


Eigenaar Kees Mol

Van snijmachines voor suikermais tot droogbanden en transportschroeven; ISM heeft ze het afgelopen jaar allemaal bij AGF-klanten geleverd. "We hebben hier alles in huis om oplossingen op maat te bedenken en te engineeren. Van complexe machines tot eenvoudige machinedelen, van complete productielijnen tot deelsystemen. Wij kunnen nieuwe opstellingen ontwerpen maar denken ook graag mee over alternatieven voor bestaande situaties", vertelt Kees.

"Wij zijn flexibel en kunnen grote en kleine projecten aannemen in samenwerking met lokale partners, in eigen beheer of op basis van onderaanneming. Morspunten, valhoogtes en overgangen zijn kritische punten waar vaak veel winst te behalen valt in het proces.Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van praktische oplossingen hiervoor", besluit Kees.

Voor meer informatie:
Kees Mol
Industrie Service Mol
Hudsonweg 10, 4462 HJ Goes
M (06) 25 22 07 21
info@industrieservicemol.nl
www.industrieservicemol.nl