MotracLinde lanceert webshop voor intern transport

Op 5 november heeft MotracLinde haar webshop gelanceerd voor het intern transport. Via de webshop biedt de enige officiële Linde distributeur in Nederland handpallettrucks, elektrische pallettrucks en stapelaars aan. Uniek  is dat MotracLinde de machines gegarandeerd binnen 2 werkdagen levert. De elektrische trucks worden bovendien gratis geleverd. Ook kan er direct bij aanschaf van een truck het comfort+ servicecontract worden aangeschaft.

Vooral voor de kortere afstanden en het laden en lossen is het klein segment Linde trucks ideaal. Trucks van het premium merk Linde staan bekend als de meest robuuste en kosten efficiënte trucks in de markt.

MotracLinde heeft bewust gekozen voor introductie medio november. “Richting de feestdagen neemt de vraag naar goederen en daarmee drukte in warehouses, toe. Vooral voor de kortere afstanden en het laden en lossen is het kleinere segment ideaal,” zegt Geurt de Groot, Managing Director bij MotracLinde. “Zo kunnen we veel ondernemers direct helpen met de feestdagendrukte”.

MotracLinde blijft de webshop verder ontwikkelen. Zo worden op korte termijn meerdere betaalmethodes aangeboden en wordt het assortiment uitgebreid.

Voor meer informatie:
MotracLinde
Rondebeltweg 51
1329 BP Almere
+31(0)88 7377 800
www.motraclindeshop.nl  

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.