Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Intensievere samenwerking tussen ADN en VBW

Tholen - Vers, kleurrijk en kleinhandel: er zijn veel overeenkomsten tussen detaillisten in de bloemen- en AGF-branche. De beide brancheverenigingen ADN en VBW zochten elkaar al vaker op voor kennisuitwisseling maar nu is er besloten intensiever te gaan samenwerken. "VBW is al vele jaren een hele goede partner. In eerste instantie gaan we de samenwerking aan de achterkant opzetten door de administraties samen te voegen en algemene taken te bundelen", vertelt Mark Heemskerk van ADN. "Ook gaan we in de overige uitvoering kijken waar we de samenwerking verder kunnen invullen." 

De veranderingen zullen gefaseerd worden doorgevoerd en leden worden daar in de loop der tijd over geïnformeerd. De belangrijkste verandering is dat de ledenadministratie en facturatie gecentraliseerd gaan worden en het secretariaat in de loop van 2019 wordt gebundeld op het hoofdkantoor van VBW te Ede.

De samenwerking gaat plaatsvinden in het jaar dat ADN ook haar 30- jarig bestaan viert. Mark: "We blijven zelfstandig en behouden onze eigen identiteit. Dat was een belangrijke voorwaarde voor de samenwerking. Dat betekent dat we ons eigen bestuur en ledenraad blijven houden. Er is dus geen sprake van een fusie, maar van twee gelijkgestemde organisaties die de krachten gaan bundelen op zo veel mogelijk terreinen. Het resultaat hiervan is dat we goede ondersteuning kunnen bieden in het verbeteren van het rendement van de achterban." 

ADN blijft dus ook haar eigen bijeenkomsten houden. De eerstvolgende is op 9 april als zij haar 30-jarig bestaan viert.

Voor meer informatie
ADN
PrinsMaurtisplein 1a
2582 NA Den Haag
T: 070-351 21 06
[email protected]
www.agfdetailhandel.nl