Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Challenge: #durftevragen aan Walmart

Op 28 & 29 november a.s. vinden de Forum bijeenkomsten plaats van het 4e EU Fresh Info Forum www.eufreshforum.com . Op 28 november vindt het openingsprogramma plaats met oa. gastspreker Tejas Bhatt, de directeur voedselveiligheid van Walmart. Hij zal verder uitweiden over hun initiatieven om blockchain in te zetten voor het bewaken van hun versproducten. Voor sla-telers is dit inmiddels al verplicht gesteld.

Als Senior Director van Food Safety Innovations is Tejas Bhatt verantwoordelijk voor alle zaken omtrent het Blockchain-initiatief van Walmart. Tejas houdt zich bezig met innovaties op het gebied van voedselveiligheid. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het versnellen van de ontwikkeling, de goedkeuring en de implementatie van verbeterde voedselveiligheidsinnovaties zoals blockchain met voedselleveranciers, industriƫle partners, technologiedienstverleners en regelgevende instanties.

In het kader van #durftevragen dagen we alle lezers van AGF.nl uit om vragen voor dhr. Bhatt in te sturen naar [email protected]. We zullen de beste vragen voorleggen tijdens het interview op 28 november. We kijken uit naar uw bijdrage!

 

Publicatiedatum: