Webinar over e-oplossingen toegespitst op foodbedrijven

Voor alle producerende en/of handelende MKB-voedingsmiddelenbedrijven in Nederland en België die zich willen verdiepen in de mogelijkheden van cloud bedrijfssoftware is er een webinar beschikbaar. Door een webinar te volgen, weet je meer over data en software in de cloud maar misschien wordt dat uitgebreid met een ervaring 'in the cloud'. Met het volgen van FoodQloud webinair maak je namelijk kans op 1 van de 5 indoor Sky-Dive ervaringen in Utrecht of Roosendaal. 

De cloud in
Waar heb je nu mee te maken? Servers, maatwerk, interfaces, upgrades, her-implementaties en veel teveel FTE op IT om alles te onderhouden? Dat kan makkelijker en goedkoper. Ervaar hoe het is om je bedrijfsprocessen vanuit de cloud te managen en voel hetzelfde vrije gevoel als bij een Sky-Dive ervaring.

Hoe kun je meedoen? 
Volg het FoodQloud webinar, op een door jou gewenst moment, en je komt in aanmerking voor één van deze prijzen. Middels het formulier onderaan de pagina kun je je registreren. Uit alle inschrijvingen loten we de 5 winnaars. In de eerste week van 2019 maken we de winnaars bekend.

Wat is FoodQloud?
FoodQloud is een food specifieke cloud ERP, CRM en E-Commerce oplossing o.b.v. NetSuite. Ontwikkeld voor ambitieuze food bedrijven die klaar zijn voor de volgende stap in hun groei. Organisaties die lean opereren en niets anders verwachten van hun bedrijfssoftware.

  • Geen grote investeringen vooraf in hardware, infrastructuur en software
  • Minimale IT-beheer & personeelskosten, aangezien alles in de cloud draait
  • Omvat ERP, CRM, BI, Supply Chain Management, e-Commerce / Webshop en POS functionaliteiten, kortom alles in één systeem
  • Ondersteunt typische food gerelateerde processen zoals financiële administratie, voorraadbeheer, inkoop, verkoop, productieplanning, tracking & tracering, ingrediëntendeclaratie, kwaliteitscontrole, scanning & EDI
  • Automatische upgrades, ergo, uw systeem is altijd up-to-date & bevat de meest recente functionaliteiten & technische snufjes
    Schaalbaar: groeit mee met de ontwikkeling van uw bedrijf, zowel qua aantal mensen als eventuele verdere uitbreidingen (tevens internationaal)
  • Simpele integratie met andere voor uw bedrijf relevante IT-systemen
  • Makkelijk aanpasbaar aan eventuele specifieke bedrijfsprocesvereisten
  • Geïmplementeerd door consultants van Quistor, mensen die uw taal spreken en vele jaren ervaring hebben met implementeren van bedrijfssoftware in de voedingsmiddelen industrie

Klik hier om aan te melden


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.