Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waitrose: Afzet vegan plust 85%

Door het groeiend aantal vegans, vegetariërs en flexitariërs is de afzet van vegan en veggie producten bij het Britse Waitrose & Partners met 85% gestegen in vergelijking met vorig jaar. Om deze groeiende trend te vieren, breidt de retailer z'n assortiment uit met een exclusieve label lijn van 25 veganistische en vegetarische producten.

De nieuwe lijn biedt trendy favorieten en is een afspiegeling van de vraag naar vegan en veggie producten die er heerlijk uitzien en smaken. De nieuwe schotels bieden een selectie complete maaltijden in verschillende smaken en stijlen die zowel door vegans als door vleeseters genuttigd kunnen worden.

Chloe Graves van Waitrose & Partners : “De vernieuwde schotels bestaan uit complete maaltijden voor een snel en gemakkelijk diner en uit basis bijgerechten die allemaal laten zien dat een veganistische of vegetarische maaltijd niets aan smaak hoeft in te boeten."

Voor meer informatie:
Waitrose & Partners 
Email: Waitrose@z-pr.com 
Tel: +44 2072 875 006

Publicatiedatum: