BrimaPack heeft een VeTrac II 9/7 T 18-row Transplanter gebouwd en geleverd. Met drie, zes rijen Ferrari´s Fastblock Transplanter modules vastgemaakt aan de VeTrac eDrive rupsband van BrimaPack, kan de machine tot 8 meter breedte planten met een maximum capaciteit van 130.000 planten/uur. De VeTrac is geschikt voor het planten van selderij, ijsbergsla en andere groenten.

 

De plantsnelheid varieert van 500 m/uur tot 3.500 m/uur. De Trimble RTK-GPS autopilot wordt gebruikt voor geautomatiseerd raster planten. De machine is uitgerust met geautomatiseerde logistiek om trays van en naar de plantafdeling te transporteren. Werknemers worden door windschermen aan de zij- en achterkanten beschermd tegen sterke wind.

 

BrimaPack’s unieke e-Drive systeem verlaagt de brandstofkosten en de uitstoot van broeikasgassen en heeft een optimale bestuurbaarheid die voldoet aan de eisen van vandaag en de verwachtingen van morgen. De unit kan met een afstandsbediening gereden en bestuurd worden, tillen, planten en vouwen.

Na het ontkoppelen van de 18-rij plantsectie en de hydraulisch vouwbare VeTrac, kan de complete unit op twee opleggers vervoerd worden.

Ron van de Pavert
BrimaPack
Tel: +31 315 640 731
Email: sales@brimapack.com
www.brimapack.com