Beursprogramma met Masterclasses op Fruit Attraction

In Spanje wordt jaarlijks de Fruit Attraction, de internationale beurs voor groente en fruit georganiseerd. De Fruit Attraction is een snel groeiende beurs met 1.600 exposanten, 70.000 bezoekers uit maar liefst 120 landen en een groot aanbod uit Z-Amerika. Er is een goed inhoudelijk programma zoals het eerste Europese congres over biologisch fruit en groente het BioFruits congress. Het event wordt medegeorganiseerd door FEPEX, de overkoepelende federatie van alle telers-, producenten- en handelsverenigingen in de AGF sector. Speciaal voor innovatieve bedrijven en startups die de internationale markt op willen, organiseren Meetin(g)Spain, Españu en CongresArchitect een beursprogramma met Masterclasses.

Inge Heetvelt geeft in de workshop “uw voorbereiding op de Spaanse markt” praktische informatie en handvatten. In de workshop komt aan de orde welke kansen er liggen op de Spaanse markt, welke stappen u moet zetten maar ook welke financieringsmogelijkheden er zijn. Inge is cultureel antropoloog, econoom en export specialist bij Españu Global .Bij aanmelding ontvangt u een intake formulier waarop u uw specifieke vragen kunt aangeven.

Rob van Nes is internationaal strateeg en heeft in die hoedanigheid vele bedrijven geholpen bij hun internationale marktentree. Heel belangrijk voor het welslagen van een internationale samenwerking is het besef van de culturele verschillen van beide partijen. In de Masterclass Business Cultures Spain vs Netherlands krijgt u via het model van Lewis heldere inzichten hoe u de communicatie kan optimaliseren en daarmee samenwerkingen een impuls kan geven. Heel interessant om deze bagage op te pikken. Deze masterclass wordt gegeven op 24 oktober.

Voor meer informatie:
Christie de Vrij
Meetin(g)Spain
+31(0)6-4462 2231 of
christie@buildingonevents.com 

Inge Heetvelt
Españu
+31(0)6-2525 5102
info@espanu.nl 

Mireille van den Dop
CongresArchitect
+31(0)6-2125 7035
info@congresarchitect.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven