Markt Match:

Innovatie door koppelen jong talent aan ervaren professionals groenten- en fruitsector

De wereldwijde groenten- en fruitbranche innoveert continu en de nieuwe generatie consumeert duidelijk anders dan de huidige. Door de krachten van deze nieuwe generatie en de huidige bedrijven te bundelen, is het mogelijk om echt te innoveren. En dat is wat er gaat gebeuren tijdens Markt Match. Een tweedaags evenement in de Maassilo in Rotterdam.

Op 4 en 5 oktober a.s. willen gevestigde bedrijven in de groenten- en fruitsector, samen met tweehonderd studenten van mbo, hbo en universitair niveau de foodsector veranderen. Twee dagen lang werken jongeren tussen 17 en 25 jaar van verschillende opleidingen in teams aan uitdagingen van én met wereldspelers uit de regionale foodsector op het gebied van plantaardig eten, voedselverspilling en het werven van jong talent.

Gedurende dit event ademt de Rotterdamse Maassilo groenten en fruit. Van de aankleding tot het eten en van de sprekers tot de opdrachtgevers en challenges. Alle ideeën worden gepresenteerd tijdens de expo op vrijdag 5 oktober vanaf 14.30 in de Maassilo in Rotterdam. Het winnende team gaat op een unieke foodtrip naar Zuid-Afrika.

Klik hier om je aan te melden


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven