Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw systeem brengt versere bananen naar Key Food Stores

AgroFresh Solutions legt zich toe op oplossingen voor een zo vers mogelijke AGF distributie. Het heeft onlangs bekend gemaakt dat binnenkort het RipeLock Quality System zal worden ingevoerd bij de filialen van het Amerikaanse Key Food Stores Co-Operative. De RipeLock-technologie biedt Key Food een nieuwe manier om het kwaliteitsmanagement voor bananen te verbeteren.

"RipeLock wordt in november uitgerold in al onze winkels voor wat betreft Belinda premium-bananen met de slogan 'Kleed me niet uit. Ik blijf beter in de zak'," aldus Wayne Kovacs, directeur bij Key Food Stores Co-Operative. "Met de RipeLock-technologie kunnen onze winkels de bananen langer op de gewenste gele kleur houden, wat meer klanten zal aantrekken, de verkoop zal doen stijgen, het krimpen zal verminderen en de hoeveelheid door de winkelier weggegooid fruit zal doen afnemen."

Het RipeLock-systeem bestaat uit twee delen: de RipeLock Bag, een bewaakte atmosfeer-verpakking en de RipeLock Active, een ethyleen-remmende toepassing. Volgens AgroFresh biedt deze combinatie meer controle over het rijpingsproces en verlengt het de rijpe periode en de kwaliteit van de bananen.


Voor meer informatie:
Kevin Frye
AgroFresh
Tel: +1 704 962 2872
Publicatiedatum: