Op de ISS GUT! van 5 tot 7 november in Leipzig

Bizerba presenteert nieuwe producten

Bizerba komt op de ISS GUT! beurs met nieuwtjes op het gebied van 'snijden'. De fabrikant presenteert daarnaast producten op het gebied van markering- en weegtechnologie. Sinds 1 augustus 2017 profiteren klanten van Bizerba ook van de groentensnijmachines van de firma Brunner-Anliker.

De apparaten van Brunner-Anliker hebben verschillende doorvoervolumes, afhankelijk van het model tot 600 kilogram per uur. Alle apparaten voldoen aan de hoogste hygiëne- en energie-eisen en kenmerken zich door een speciaal snijvlak en gepatenteerde glasvezel-composietschijven.


Elk toestel van Brunner-Anliker is voor handmatig werk - ook de GSM 5 met een doorvoer van maximaal 150 kilogram per uur.

Evenwichtige productlijnen
Daarnaast zal Bizerba diverse producten van de System-Class-lijn tentoonstellen. De precieze gewichtsindicaties garanderen uitstekende prestaties binnen een groot gewichtsspectrum. Ze hebben ook snelle processors, een groot geheugen en een verlicht grafisch display. Daarnaast presenteert Bizerba high-end PC-weegschalen van de K-Class II-lijn. Zij helpen bij verkooptaken zoals wegen, afrekenen en het afdrukken van bonnetjes en hebben een laag energieverbruik en een EasyClean-functie voor eenvoudige en snelle reiniging.


De Bizerba K-Class II helpt met alle retailtaken: wegen, afrekenen, printen, weergave van reclame en cross-selling.

Perfecte etikettering
De GLPmaxx 80 is ideaal voor etikettering met verzend- en opslaglabels. De Intel Atom-gebaseerde hardware kan als labelprinter worden gebruikt voor de etikettering van producten in de voedingsindustrie, de retail en de logistiek. De XC 300-prijslabelaar is extreem compact en kan alle gegevens, zoals informatie over voedingswaarde en allergenen, op zeer kleine oppervlakken weergeven. Het Easy-Clean oppervlak maakt de dagelijkse reiniging kinderspel.


De GLPmaxx 80 is ideaal voor verzend- en opslaglabels en is, in combinatie met Bizerba-weegtechnologie, het perfecte product voor handmatig prijzen.

Ruggengraat voor digitalisering

Het Bizerba voorraad-managementsysteem CWS ondersteunt bedrijven in alle belangrijke processen en functioneert als management- en informatie-instrument. De software kan worden gebruikt vanaf de bestelling via de goederenontvangst tot aan de facturering. Bij bezorgingsbedrijven is het geschikt voor het maken van offertes, aanvraag- en orderlijsten, bezorgingsnota's en open item management. Ook product- en receptmanagement kunnen ermee worden verricht. Met extra functies zoals voorraadbeheer, filiaalcontrole, rekenfuncties en tracering van producten kunnen ook meer individuele oplossingen worden geïmplementeerd. CWS biedt de gebruiker ook praktische informatie over LMIV-conforme weergave van ingrediënten, allergenen en voedingswaardetabellen.
 
Voor meer informatie:
www.bizerba.com
andreas.wegeleben@bizerba.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven