Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Avocado Show ook naar VK?

Na het behaalde succes in Amsterdam opent het eerste avocado-restaurant mogelijk ook in het Verenigd Koninkrijk. Eerder werd bekend dat Shawn Harris, de voormalige CEO van Nature's Pride, twee miljoen euro had geïnvesteerd in de internationale uitrol van het restaurant. Sinds de opening in De Pijp in Amsterdam is The Avocado Show vooral bekend geworden door The Bun Burger.


Het avocado-broodje is belegd met Nederlandse gerookte ossenworst, spek, tomaat, ui en grillsaus en wordt koud geserveerd met warme nacho's en salsa voor €15.

Op het menu staan ook veganistische en vegetarische gerechten, zoals The Avo Rose met wasabi-avocado en hummus. Medeoprichter Ron Simpson, die al eerder in Manchester is geweest, vertelde dat ze met meerdere partijen in het Verenigd Koninkrijk in overleg zijn over het openen van een nieuw avocado-restaurant.
Publicatiedatum: