Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
OctoFrost Group en Innotec Systems BV

Overname brengt IQF- en machinefabrikant samen

De Zweedse fabrikant van IQF (individual quick freezing) vriestunnels, OctoFrost, dat zijn apparatuur aan ruim 50 landen levert, heeft 100% van de aandelen van het Nederlandse bedrijf Innotec Systems BV overgenomen. Innotec Systems is een bekende leverancier van op maat gemaakte verwerkingsapparatuur en -lijnen voor de voedselverwerkende sector en heeft een ruime ervaring op het gebied van verwerkingsprocessen zoals blancheren, koken en koelen. Met deze overname vestigt OctoFrost zich als vooraanstaande leverancier van complete IQF-verwerkingslijnen.





Ruben Larsson, oprichter van OctoFrost Group, beschouwt het als een grote stap voorwaarts voor zowel beide bedrijven als de internationale voedselverwerkingssector. 

"De overname van Innotec is een logische stap om aan de eisen van de markt tegemoet te kunnen komen. Het biedt ons veel voordelen niet in het minst omdat we nu zelf de volledige verantwoordelijkheid dragen voor het goed functioneren van de complete verwerkingslijn." OctoFrost directeur, Rasmus Larsson, benadrukt dat de overname de expertise op het gebied van voedselverwerking en warmtebehandeling zal verbreden en verdiepen. 

"We kunnen onze gehele lijn nu optimaliseren om het beste eindresultaat, de hoogste opbrengst en het laagste energieverbruik te realiseren, zodat onze klanten het beste uit hun apparatuur kunnen halen. De overname zal ook de after sales dienstverlening ten goede komen omdat we nu nog dichter bij onze klanten staan."

Voor meer informatie:
Svetlana Plotean
OctoFrost Group
Tel: +46 (0) 7600 600 81
Email: svetlana.plotean@octofrost.com
www.octofrost.com
Publicatiedatum: