Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thermische printer print alles tussen THT-datum en complete ingrediëntendeclaratie

Als leverancier van industriële codeer- en etiketteersystemen heeft TradePack de nieuwe generatie thermische printers van Savema in haar pakket voor het bedrukken van folie op horizontale en verticale verpakkingsmachines. Deze producent van folieprinters en Feeder-systemen heeft inmiddels in meer dan 60 landen sales- en servicesorganisaties en voert een compleet programma vrij programmeerbare hoge resolutie (300dpi) folieprinters.



Het in lijn bedrukken van verpakkingsfolie met bijvoorbeeld een THT-datum kan al met de kleinste 32mm brede printer. Een kosten-efficiënte oplossing en niet alleen in aanschaf. Indien meer informatie moet worden geprint, te denken aan barcodes, logo's of zelfs complete ingrediëntendeclaratie, zijn ook grotere printers beschikbaar.

Standaard worden deze folieprinters geleverd met een bedieningsvriendelijk kleuren Touch Screen dat een duidelijke 'Preview' geeft van de te printen tekstvelden. Hierdoor is de kans op fouten minimaal.



Verschillende lay-outs kunnen door middel van een USB-stick in het geheugen van de printer worden geplaatst. Een PC of laptop in de productieruimte is hierdoor niet meer nodig. Standaard zijn de printers uitgerust met een LAN-poort voor plaatsing in een netwerk.

De printsystemen hebben een folie cassettesysteem en zijn zowel in continu als voor intermitterende printbeweging leverbaar. Montage is mogelijk op vrijwel alle horizontale en verticale folie vorm- en sluitmachines.



De technische dienst van TradePack verzorgt de installatie van de systemen en instructie voor bedienend personeel. Ook biedt TradePack aftersales service aan en desgewenst levering van de juiste verbruiksmaterialen.

Voor meer informatie:
www.tradepack.nl
T: 0299-762999
Publicatiedatum: